Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

thocaburcu Blog

Iraki háborús filmek listája

A legjobb német, orosz, vagy akár amerikai háborús filmek mellett itt találod a koprodukcióban készült filmeket is.

DVD HHhH - Himmler agyát.

A Kuvaitot megszálló irakiakat visszavonulásra kényszerítették.

A legjobb háborús filmek Lone survivor. Dráma film katalógus. Amerikai háborús filmdráma (1999) Szaddam ellopta: mi sem vagyunk Robin Hood-ok Valahol az iraki sivatagban 1991 márciusában, az Öböl-háború végén.

Az alapbázison sok katona. Schlindler listája. Pénteken lesz 25 éves a Schindler listája, ennek szellemében készítettük el a heti tévéajánlónkat. A film. Ajánlanátok jó háborús filmeket. Bár nem klasszikusan háborús filmek, a második világháborút feldolgozó filmek közé soroltuk a VI. György brit királyról szóló A király beszédét és az osztrák von Trapp történetét bemutató A muzsika hangját is.

Nem csoda, hiszen a Magyarországon 1945 után bemutatott háborús filmek 80- 90 – egyes időszakokban pedig 100 – százaléka szovjet film volt, jóllehet a .

Jó háborús filmek még akad. Vissza a csatatérre. Bombák földjén. Vadászat a sas hegyre. Iraki misszió. Fegyverek szava. Pearl harbor. Ryan közlegény megmentése.

George Clooney.
A biztonság (Security) Mar. 04, 2017. A biztonság (Security) IMDb: 5. 2017 1113 megtekintés.

Ez az oldal a legjobb hely nézni A fal interneten. Rabb egy második feladatot is kap - segítsen elmenekülni a katonának, bármi is lenne a tárgyalás kimenetele. Ep.10 Újoncok Megjelent: 199-01-0. Megan Leavey - teljes film online magyarul Megan Leavey tizedes a tengerészgyalogságnál. Harci kutyájával, Rex-szel együtt küzd a harctéren és iraki bevetéseik során rengeteg életet mentettek már meg. A bombák földjén (The Hurt Locker) egy 2008-ban bemutatott amerikai háborús film. A történet három amerikai bombaspecialista mindennapjait mutatja be az iraki háború alatt. Az Összes Streaming Filmhely 100% -Ban Legális.

Utoljára 2019 Augusztusában Frissítették. Latest Tweets. Atomcsapás 1998 Teljes Film Online Magyarul Az Öböl-háború után az amerikaiak mérsékelték a hadászati tevékenységet a térségben. Kiderül, hogy a terroristák egy igen veszélyes csoportja elfoglalta az iraki nukleáris reaktort, amit ismét üzembe akarnak állítani, hogy megtámadják Észak-Amerikát. Stone kapitány feladata. Mark Wahlberg. Ice Cube. Mykelti Williamson. Spike Jonze.

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :