Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

thocaburcu Blog

Modern német tankok

Veszik az országok a modern fegyvereket, mint a cukrot.

Ha második világháborús magyar arzenálról beszélünk, aligha jut eszünkbe a kor csúcstechnológiája.

Az tulajdonképpen légvédelmi ágyú volt,de véletlenül kezdték vele a tankok elleni harcot,ahol a Flack néven kiválóan teljesített.

Azt nem tudni, a képen látható tankot szír vagy orosz személyzet kezelte-e. A német csapatok bevonulnak Varsóba, 1939. szeptember 27-én.

Az elsõ világháború és az elsõ tankok. Modern magyar külpolitika - 201. 1. félév. Heti óraszám: 3. A lengyel-magyar különleges viszony és Visegrád új szakasza. Német diplomáciai iratok Magyarországról 1933-1944. Budapest: Kossuth, 198.

Az alábbi cikkünkben az Orbán-kormány döntésének hátterét igyekszünk némileg megvilágítani.

Budapest, Váci út 1-3. Keletre mennek a német tankok. RC Tankok. Kétféle méretarányban: 1:20, 1:1. Read more. A(z) legmodernebb szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Tankok tankja: mit tud egy modern harckocsi.

Dübörögtek a tankok Szentpéterváron. 2019. január 29. - 13:24. A város felszabadulásának 75.

Jagdpanzer -Kanone Leopard 1 Tiger II Német tankok. Tank és lánctalpas vezetés. Angela életében bizony sok furcsaság volt. Ezek a harckocsik méltó utódjai a második világháborús Tigriseknek. Az amerikai, francia, izraeli és német hadseregben használt, a T. A tank nem a VK 45.02 (P) Ausf.

A felsorolt paraméterek szupertesztes adatok és 100%-os legénys. Egyedül a német harckocsik szenvednek 9-10-es tierekben a többi nemzetnél a top tankok szinte már teljesen meghaladták a német tankok korát. A modern hadviselésben nincs már rájuk szükség. Nincs szükségük a lövedék megpörgetésére a röppálya stabilizálásához. A lövegtorony a franciák találmánya, a Renault FT17-en jelent meg mintegy 100 éve. Kép: Wikipédia. Patton tábornok (George C. Kísérleti jelleggel néhány kutyát arra idomítottak be, hogy a táplálékukat a tankok alatt keressék.

https://wallbavirbio.hatenablog.com/entry/2020/07/25/070725
Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :