Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

thocaburcu Blog

Nemzeti közművek földgáz diktálás

Mikor lehet óraállást bejelenteni.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az NKM Földgázszolgáltató Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatási engedélyesi tevékenységének.

Tigáz Zrt. gázszolgáltató weboldala.

NKM Földgázhálózati Kft. NKM Online Ügyfélszolgálat - földgáz Vegye kézbe gázügyeit. Az eladó a korábbi GDF-Suez, az ENGIE International Holding B.V.

A Tigáz Csoport földgázelosztási és gázszolgáltatási tevékenységet végez Magyarország észak-keleti régiójában. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon, hogy szabadpiaci ajánlatainkról. Lakossági földgáz nyomtatványainkat témákhoz kapcsolódva külön-külön is megtalálhatja, vagy az alábbi listából könnyen kiválaszthatja. Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek kényelmesen, gyorsan, biztonságos és modern felületen keresztül, környezetbarát módon tudják intézni földgáz-és áramügyeiket okostelefonjaikon. Cím: 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 2-28.

Amennyiben Ön.

Az NKM Földgázapp és az NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek kényelmesen, gyorsan. Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek földgáz-és áramügyeiket okostelefonjaikon intézhetik. A tájékoztatás szerint az NKM c és az NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek kényelmesen, gyorsan. Az NKM tulajdonosai 93,533%-ban az MVM Zrt. A tájékoztatás szerint az NKM Földgázapp és az NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek. Az NKM Földgázapp és az NKM Áramapp néven futó mobilalkalmazások használatával az.

Negyedévente ( jan.5., ápr.5., júl.5., okt. 5. és az előtte lévő 10 .
A társaság 32 ezer kilométeres villamos elosztóhálózatot is üzemeltet.

Mennyibe kerül egy köbméter lakossági földgáz 2020-ban. Az NKM Energia Zrt. hivatalos Facebook oldala. A tájékoztatás szerint az NKM Földgázapp és az NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek kényelmesen, gyorsan, biztonságos felületen, környezetbarát módon tudják intézni földgáz- és áramügyeiket okostelefonon. A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához. Annak érdekében, hogy a fogyasztók gázellátása folyamatos, zavartalan és biztonságos legyen, a telekhatáron, ingatlanon belüli vezetékek állapotának is kifogástalannak kell lennie. A földgázzal kapcsolatos hálózatos (pl. gáz új bekapcsolás) nyomtatványainkat ügyek szerint csoportosítva találhatja meg az alábbiakban.

NKM Online Ügyfélszolgálat - földgáz. Vegye kézbe gázügyeit. Online ügyfélszolgálatunkon a nap 24 órájában nyomon követheti gázszámlái egyenlegét. NKM Energia Zrt. Tisztelt Ügyfelünk. Szolgáltatásunkkal nem csak. NKM földgáz szolgáltatással kapcsolatos Ügyfélszolgálat Monor 2 postahelyen. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az NKM Földgázszolgáltató.

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :